Település történeteÖnkormányzatInformációkRendezvényekTársulásokFotóalbumCivil szervezetVendégkönyv

Értékesítésre váró területek

Vállus település déli területrészén közel 8,5 hektár belterület rendezési tervben meghatározott formában, a szabályok szerinti beépítésre vár.

A további, dél felé haladva, a belterületet elhagyva, közel 20 hektáros, jelenleg szántó művelési ágú területen a rendezési tervünk szerint állatsimogató park, bányamúzeum, és erdei iskola kialakítására van lehetőség. A dél-keleti hegyvonulatról a település belterületére érkező erdei állén szánkópálya kialakítását terveztük, és az ehhez szükséges fogadó létesítményt, ami a Balatontól Balatongyörök irányából a bakancsos és biciklis turistákat fogadni tudja. A dél-kelet közigazgatási határán elhagyott katonai átjátszó állomás helyére a rendezési tervünkben turista menedékház kiépítésére van lehetőség.

A felsorolt építésre váró létesítmények között turistaútvonalak, amelyek érintik a pálos kolostor romjait és az itt található Szent Miklós forrást, valamint a kutyatemetőt. Tanösvény, kilátó és esőbeálló pihenőhelyek létesítésére is keresünk beruházókat vagy befektetőket.

Természetesen mindent nem tudunk felsorolni a terveinkből, minden kérdésre szívesen válaszolunk.


Pannon Interaktív